Košarica: 0 proizvod 0
košarica 0 proizvod 0

Uvjeti Korištenja

Opći uvjeti

Neke od fotografija na webshopu domjankovic.com (DOMJANKOVIĆ D.O.O.) su samo ilustrativne prirode.

Uvjeti Kupnje
Isporučitelj naručene robe je prodajno mjesto DOMJANKOVIĆ d.o.o., Turopoljski Markuševec 8, 10412 Donja Lomnica, Hrvatska.
Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod putem webshopa DOMJANKOVIĆ d.o.o. Sve cijene su prema zakonskoj odredbi izražene su u valuti euro (€) s PDVom.

Naručivanje Robe
Roba se naručuje elektronskim putem. Roba se smatra naručenom nakon što se prođe čitav proces narudžbe te kupac zaprimi email potvrde.
DOMJANKOVIĆ d.o.o. obvezuje se isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama. Ukoliko DOMJANKOVIĆ d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirat će kupca robe telefonski ili e-mailom po pitanju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi biti će isporučeni.

Otprema robe
Rok isporuke na 7 radni dan. Proizvodi će biti zapakirani na način da se u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu koju uzimamo kao potvrdu o preuzimanju.
Provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju.

Plaćanje robe
Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti jednim od sljedećih načina plaćanja:

  • Plaćanje pouzećem
  • Karticama – jednokratno i na rate (do 12 rata)
  • Virmanskom uplatom / avansno plaćanje

Izjava o sigurnosti
Zaštita osobnih podataka u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679-Uredba te provedbe Opće uredbe o zaštiti podataka.

Osobni podaci koji se koriste u svrhu autorizacije i naplate odnosno u izvršavanja obveza iz Ugovora ili temeljem Ugovora, smatraju se povjerljivim podacima.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biti će izvršena u eurima (€).

Dostava robe

Dostavni troškovi: cijena dostave računa se po cjeniku Hrvatske pošte.

Dostava samo Hrvatska.

Povrat / Reklamacija robe

U slučaju povrata robe kupac je dužan uputiti opravdanu reklamaciju DOMJANKOVIĆ d.o.o. emailom, telefonski ili pismeno.
Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

  • isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

Pri primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu. Molimo Vas da usporedite primljene artikle s računom, ukoliko nešto nedostaje odmah to napomenite Vašem dostavljaču jer naknadne reklamacije ne uvažavamo.
U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, DOMJANKOVIĆ d.o.o. nadoknaditi će kupcu njegove troškove povrata robe i vrijednost robe koju više nije u mogućnosti isporučiti.

DOMJANKOVIĆ d.o.o. obvezuje se da će čuvati privatnost svih naših kupaca. Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izmjene

DOMJANKOVIĆ d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila.

Registracija

Da biste se registrirali na DOMJANKOVIĆ d.o.o. webshop, morate imati najmanje 18 godina. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije.

Dostupnost DOMJANKOVIĆ d.o.o. Webshopa

Iako Vam DOMJANKOVIĆ d.o.o. nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, DOMJANKOVIĆ d.o.o. ne može grarantirati da će proizvodi koje nudimo odgovarati Vašim potrebama.
DOMJANKOVIĆ d.o.o. također ne može garantirati da će proizvodi biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite našem Kontakt centru ili na e-mail [email protected] kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.

Konačni račun može se razlikovati

  • Ako moramo zamijeniti određeni artikl zamjenskim, tada će se cijena razlikovati zbog cijene tog artikla na dan kada obrađujemo Vašu narudžbu.
  • Proizvodi na Akciji – ukoliko se u Vašoj narudžbi nalaze artikli koji su trenutno na akciji postoji mogućnost odstupanja u cijeni akcijskih artikala ukoliko je termin dostave iza datuma završetka akcije.

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte naše osoblje.
Radno vrijeme trgovine: Ponedjeljak – Petak: 09:00 – 17:00, Subota: 09:00 – 12:00
Telefon: 01 6250 478
Email: [email protected]
Dostava se računa prema cjeniku Hrvatske pošte. Dostava samo Hrvatska.

Minimalno 4 znaka